Діалоги з новими мешканцями

Оголошення
22 березня 2023

Міжнародний республіканський інститут запускає Діалоги з новими мешканцями для молоді, щоб допомогти знаходити порозуміння між місцевими жителями та внутрішньо переміщеними особами та сприяти їхньому комфортному співіснуванні у громаді. Спершу ви зможете опанувати діалогові методики, здобути тренерські навички і спланувати діалогові заходи, а потім провести їх у своїй громаді! 

Як проходитимуть Діалоги з новими мешканцями? 
Етап 1. Тренінг для тренерів. Протягом 4 днів учасники навчатимуться різним інструментам залучення молоді, як визначати потреби громади, чому діалог важливий у громаді і як його організувати, які методи ведення діалогу існують тощо. В результаті цього учасники отримають завдання дослідити потреби молоді та ВПО у громаді. 
Етап 2. Діалог у громаді. Наші експерти допоможуть учасникам провести тестовий діалог у громаді на теми, визначені учасниками на основі їхньої оцінки потреб громади. А після цього за підтримки МРІ учасники зможуть провести самостійно діалог у своїй громаді.

У яких громадах? 
Закарпатська область (Мукачево, Свалява) та Дніпро 

Коли? 
6-9 квітня - тренінг для тренерів у місті Львові 
квітень-травень 2023 – діалоги у громадах

Хто може взяти участь? 
Молодь 18-35 років, яка проживає у Закарпатській області (Мукачево, Свалява) чи Дніпрі. 
Молодь з числа ВПО, які переїхали у Закарпатську область (Мукачево, Свалява), Дніпро після 24го лютого 2022.  

Взяти участь 
Подати заявку на участь можна за посиланням до 28 березня: https://forms.office.com/r/kZv9ctWDCS
На конкурсній основі буде відібрано 20 учасників.

Діалоги з новими мешканцями проводяться Міжнародним республіканським інститутом в рамках молодіжної програми «Мріємо та діємо», яка впроваджується IREX за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). 

Популярні ресурси