МРІ запустив щотижневу телепрограму «PRO Зміни»

Оголошення
09 березня 2021

Міжнародний республіканський інститут (МРІ) за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) 1 березня запустив перший випуск освітньої телепрограми «PRO Зміни». Телепрограма стене майданчиком для просування і висвітлення зусиль молоді змінювати свої громади. 

МРІ спільно з командою громадських діячів, журналістів і медіа експертів розповідатиме про успішні ініціативи молоді та громадськості і надаватиме поради про їх впровадження. Телеглядачі дізнаються, як бути активними у своїх громадах, конструктивно взаємодіяти з місцевою владою і разом вирішувати актуальні проблеми громад, або ж як стати депутатом чи політиком. «PRO Зміни» - це спосіб ознайомити і розповісти молоді про тенденції у лідерстві, громадській і політичній активності та медіаграмотність в Україні та світі. «PRO Зміни» підтримуватиме стратегічну мету МРІ та USAID – надання молоді можливості вдосконалити свої політичні та лідерські навички та включення молоді у політичні процеси.  

Програма буде транслюватися щотижня на місцевих телеканалах до вересня 2021 року. На сьогодні, 15 телеканалів підтвердили свою участь у проекті. МРІ відкритий до співпраці з усіма телемовниками України.  

Слідкувати за проектом та дивитися випуски можна на сторінках у фейсбуці, ютубі та інстаграмі. Команда проекту запрошує долучатися до нашої спільноти в соціальних мережах, де ми будемо раді почути ваші коментрарі та відгуки, а також пропозиції щодо наступних тем. 

В разі запитань, просимо звертатися до Олександра Спутая, керівника молодіжнх програм МРІ, osputay@iri.org.  

Популярні ресурси