МРІ провів другий семінар зі стратегічних комунікацій для представників апарату Голови Верховної Ради

Прес-реліз
15 червня 2017

Цього місяця Міжнародний республіканський інститут (МРІ) провів другий семінар зі стратегічних комунікацій разом зі шведським Фондом Ярла Хялмарсона та Національним фондом на підтримку демократії (NED) для представників апарату Голови Верховної Ради Андрія Парубія та відділу комунікацій.

Горан Леннмаркер, голова Фонду Ярла Хялмарсона (JHS), колишній член парламенту Швеції та Голова Комітету у закордонних справах, а також Беррі Джексон, колишній керівник Апарату Спікера Палати представників Конгресу США Джона Бенера та колишній Старший радник Президента Сполучених Штатів Америки, розповіли про свій досвід та знання у сфері стратегічних комунікацій та роботі команди спікера.

Дискусія під час семінару була сфокусована на особливостях балансу різних функцій парламенту, роботі з місцевими та міжнародними медіа, впровадження послідовних та відповідальних стратегій, а також комунікаційних стратегіях з міністерствами та урядом. Крім того, радники Голови Верховної Ради України обговорювали практичні кейси та проблемні ситуації, що виникають під час їх служби.

"Час проведення нашого другого семінару дозволив команді Голови Верховної Ради України завчасно опрацювати потенційні теми та виклики перед візитом Андрія Парубія до Вашингтону", — зазначив Майкл Дракмен, Директор Міжнародного республіканського інституту в Україні, — "Ключовою метою МРІ в цьому проекті є організація максимально практичних та своєчасних семінарів, наскільки це можливо". 

Відповідно до запиту представників апарату Голови Верховної Ради заплановано серію тренінгів протягом 2017 року.

Популярні ресурси